Humanitarna akcija – Javni poziv

Udruženje građana „Ateisti Srbije” obaveštava javnost o humanitarnoj akciji koju organizuje.

Bliži se kraj godine i novogodišnji praznici. To je prilika da pomislimo na one koji u hladnim zimskim danima neće biti adekvatno zbrinuti i čiji život je prepun teškoća i nemaštine. Naše Udruženje je odlučilo da ove godine pokuša bar donekle da ublaži tegobe štićenika Svratišta za decu ulice u Beogradu, Svratišta za decu i mlade u Novom Sadu, kao i nekoliko socijalno ugroženih porodica iz Zaječara.

Osim što prikupljamo toplu garderobu, školski pribor i slatkiše za ove mališane, organizujemo i humanitarni koncert u Novom Sadu, zahvaljujući dobročinstvu Ivana Fece Firčija, koji je u tu svrhu ustupio svoj Think Tank Studio, uveče 6. decembra u 20h.

Koristimo ovu priliku da pozovemo sve one koji su u mogućnosti da pomognu, bilo novim ili polovnim stvarima, bilo drugom vrstom donacije ili ličnim angažovanjem, da nam se jave i aktivno se uključe u ovaj humanitarni projekat okrenut ugroženim mališanima. Planiramo da navedenim ustanovama isporučimo prikupljene pakete pomoći sredinom decembra i pozivamo vas da nam se pridružite. Pomozite da zajedno učinimo praznike lepšim i onoj deci koja retko imaju prilike da sa iskrenim osmehom koračaju kroz život.

Ne zaboravite, naše malo može biti mnogo, ponekad i sve, onima koji nemaju ništa.

Ovakve akcije su prilika da se u potpunosti ostave sa strane sve razlike i da se samo kao ljudi, angažujemo u pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Javite nam se i uključite u akciju!
Pruzite ruku deci!

Ateisti Srbije.
Razum!


This entry was posted in Saopštenja. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.