Dr Petrušić, hoćete li početi da radite svoj posao?

Predsednik Vlade Republike Srbije i istovremeni ministar unutrašnjih poslova u istoj Vladi, Ivica Dačić izjavio je da ne može da prihvati da je homoseksualizam normalan, „zato što to nije prirodno, i ako nije prirodno, ako je to manjina i izuzetak, onda i oni moraju da vode računa da ne vređaju osećaje većine”.

„Homoseksualizam” ne postoji, postoji homoseksualnost.

Homoseksualnost je zabeležena kod ukupno više od 1500 različitih životinjskih vrsta, od kojih su više od 500 vrsta samo sisari. Ni sve te životinjske vrste, mora onda biti, nisu prirodne, pa samim tim ni normalne. Te jadne životinje su dakle sigurno tužni proizvod gej propagande „trulog zapada”.

Levoruki su manjina. Crvenokosi su manjina, manja od homoseksualaca. Obrazovani su katastrofalna manjina u Srbiji, drastično manja od homoseksualaca. Sve to treba zatvoriti u četiri zida da ne vređaju ostale, dakle većinu, i njihova tanana osećanja svojim postojanjem i svojom različitošću.

Da li je dozvoljeno političarima koji su na trojnoj listi dobili manje od 8% glasova svih birača u Srbiji da ponižavaju bilo koga? Da li je prirodno i normalno da političari gomilaju funkcije na kojima imaju patetične rezultate?

„Prošle godine napravili su izložbu gde su Isusa Hrista predstavili kao homoseksualca. I očekuju da ih neko sada aplauzima i ovacijama dočeka”, rekao je Dačić.

Ateisti Srbije dočekuju ovacijama i aplauzima sve ljude koji ni na koji način ne ugrožavaju druge ljude niti im oduzimaju zakonom zagarantovana prava. Duhovitost i osećaj za umetnost, takođe su individualni. Iznošenje mišljenja ili kritika bilo kakvih besmislenih tvrdnji, stavova i verovanja ne spada u ugrožavanje niti uskraćivanje bilo kojih prava. Predstavljanje Isusa kao homoseksualca nije uvreda iz više razloga. Prvi je taj da ne postoje nikakvi konkretni dokazi da je Isus išta više od lika iz bajke, dok je drugi taj da se hipotetički Isus zalagao za ljubav i toleranciju, pa je za očekivati da ni on sam ne bi osuđivao nikoga zbog seksualne predodređenosti.

„Još jednom ponavljam, nismo doneli nikakvu odluku i ne treba da je donosimo, mi ne odobravamo nikakav skup, mi samo zabranjujemo. Naš pristup je potpuno jasan – održite ako je bezbedno, a ako nije bezbedno, policija mora da donese odluku da spreči sukobe, haos, gubitak ljudskih života”, rekao je Dačić.

Policija će sukobe, haos i nasilje sprečiti zatvaranjem žrtve u četiri zida i puštanjem huligana da slobodno vršljaju gradom.

Ipak, pristup gospodina Dačića je potpuno jasan, ako huligani zaprete bilo kome da se slobodno šeta gradom, policija će, kao i do sada, poslušno istima to i zabraniti. Jer, čemu drugo služi policija? Pa neće valjda policija da obezbeđuje građanima da slobodno šetaju gradom? To neka obezbede oni sebi sami, a policija je samo tu da im zabrani da se slobodno šetaju gradom ako neko zapreti silom.

Dr Petrušić, hoćete li početi da radite svoj posao?

dacic nesto


This entry was posted in Saopštenja. Bookmark the permalink.

16 Responses to Dr Petrušić, hoćete li početi da radite svoj posao?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.